VII VELADA CULTURAL

VII VELADA CULTURAL

VII VELADA CULTURAL


El dia 28 de Maig, en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot es va realisar la VII VELADA CULTURAL EL PILÓ, en la que es va fer l’estrena de l’obra guanyadora del VIII Premi Josep Melià de Teatre, en el XXVII Concurs de Narrativa en Llengua Valenciana corresponent a l’any 2015.

L’obra, una comédia en un acte, en prosa i escrita en Llengua Valenciana, de l’autor Miguel Àngel Gascón i Rocha, va ser representada pel grup de teatre Sense Trellat, baix la direcció de Toni Ribera i Simó, sent molt aplaudida pels assistents pel bon saber fer dels actors, aixina com també pels efectes de sò i llum. Una volta finalisada la representació el President d’El Piló, Josep Barat feu entrega d’un recordatori al grup de teatre.

A continuació es va passar a donar compliment a la participació d’El Piló en la 37 campanya convocada per la Diputació Provincial de Valéncia, “ Retrobem la nostra Música”, que fon presentada per Mª Victòria Selma i en la que intervingueren els grups d’El Piló, Escola de Dolçaina i Tabal, dirigit per “El Cigalo”, Cant d’Estil, dirigit per Vicent Fita, Rondalla, dirigit per Màrio Muriano i Danses, dirigit per Mª Carme Gracià. El repertori fon molt variat puix estava compost per cançons per a dolçaina, albaes i canta d’estil, aixina com seguidilles, jotes, fandangos i boleros, ballats per les danses i tocats per la rondalla.

Per a finalisar l’acte el President d’El Piló, Josep Barat, va dirigir unes paraules al públic assistent per a agrair-los la seua presència i convidar-los per a la pròxima edició d’esta Velada Cultural.

[su_spoiler title=»Vore les images: VII VELADA CULTURAL» open=»yes» style=»fancy» icon=»folder-1″]

[su_button url=»https://picasaweb.google.com/110402207430499649241/» target=»blank» style=»flat» size=»1″ icon=»icon: camera» title=»ver imagenes»]Vore les images en Web Picasa[/su_button]

[/su_spoiler]