SOPAR DE NADAL 2019

SOPAR DE NADAL 2019

EVENTOS

El dia 19 de decembre va tindre lloc en la sèu social d’El Piló el tradicional sopar de Nadal, en el que els socis es reunixen en harmonia per a celebrar esta festa tan especial en la que les famílies aprofiten per a estar juntes i demostrar-se felicitat i amor, motiu pel qual el Piló convida als seus socis ad este sopar, perque també som con una gran família i fruïm d’estar tots junts.

El sopar, com sempre, va ser en faixa o fiambrera i El Piló fica la picadeta (formage, pernil, choriç), aixina com també papes, olives, cacaus, begudes, cafens o infusions, i licors.
Després de sopar actuaren els grups d’El Piló, Danses, Rondalla, Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil, aixina com també el soci Josep Ortiz va recitar unes poesies, tot lo qual feu que els assistents fruïren d’un espectàcul molt agradable.
En acabar les actuacions el President feu entrega de les estrenes als diferents professors dels grups i dir que enguany, en que El Piló complia el XL Aniversari, havia quedat molt satisfet perque s’havien organisat actes per a celebrar-ho de molta calitat i en la participació activa de gran número de socis, acabant les seues paraules, desijant a tots unes bones festes de Nadal i un molt pròsper any nou.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/8rZJ4Rw57muATURZA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images SOPAR DE NADAL 2019″]Vore les imagens SOPAR DE NADAL 2019[/su_button]