EL PILÓ I LES FALLES DE BURJASSOT

EVENTOS EL PILÓ I LES FALLES DE BURJASSOT

EL PILÓ I LES FALLES DE BURJASSOT

Com tots els anys l’Entitat Cultural Valenciana El Piló premia a les falles de Burjassot per les seues activitats festeres i culturals que realisen al llarc de l’eixercici faller i estos premis han recaigut en les següents comissions:

Premi d’Activitat Fallera a Mendizábal i Domingo Orozco-Bailen.
Premi d’Ingeni i Gràcia a la falla infantil de Mariano Benlliure-l’Empalme, i a la falla gran d’Isac Peral-Micer Domingo Mascó Premi a la millor portada del Llibret, primer al de la falla El Pouet, segon al de la falla Fermin Galan-Primavera, abdós de l’any 2020 i primer de l’any 2021 al de la falla Domingo Orozco-Bailen.

Premis als Llibrets per seu contingut lliterari, primer al de la falla Espartero-Mestre Plaséncia, escrit per Isidre Vte. Lopez; segon al de la falla Nàquera- Lauri Volpi, escrit per Josep F. Gil i Navarro; tercer al de la falla Mendizábal, escrit per Josep F. Gil i Navarro, i quart al de la falla Mestre LopeJosep Carsí, escrit per Vicent R. Gil i Andreu.

Els guardons corresponents s’entregaren a les comissions premiades en un acte que es feu en el saló d’actes de l’Ajuntament ab la presència d’autoritats, representants d’El Piló i de l’Agrupació de Falles de Burjassot.

Així mateix una nutrida representació dels grups d’El Piló ( Dolçaines i Tabals, Danses, Cant d’Estil i socis), va desfilar en l’Ofrena de Flors a la Verge de la Cabeça, Organisada per l’Agrupació de Falles de Burjassot, el dia 4 de setembre de 2021, cantant i ballant davant el tapís de flors format davant la fachada de l’Ajuntament

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/yJuZfjQKW4gocwLM8″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=»https://photos.app.goo.gl/yJuZfjQKW4gocwLM8″ title=»Vore les images EL PILÓ I LES FALLES DE BURJASSOT»]Vore les imagens EL PILÓ I LES FALLES DE BURJASSOT[/su_button]