OFRENA DE FLORS

EVENTOS EL PILÓ OFRENA DE FLORS

OFRENA DE FLORS

Degut a les restriccions per la pandemia Covid-19 que estem passant i que ya és el segon any seguit que no s’ha pogut fer la festa de les Falles, s’ha acordat realisar alguns actes ab poca assistència de públic per a que continue la tradició i entre ells està l’Ofrena de Flors a la Verge dels Desàmparats.

Per eixe motiu esta Entitat Cultural Valenciana El Piló acordà fer una Ofrena de Flors a la Verge el dia 15 de març de 2021 en l’iglésia del Sagrat Cor de Jesús de Burjassot.
Aixina puix, el dit dia en la dita iglésia, a les 19’30 hores, va començar la Santa Missa, celebrada pel retor de la parròquia, i en les mides higiéniques i d’aforament, en el transcurs de la qual el grup de Tabal i Dolçaina va interpretar varies cançons religioses.

En acabar la Missa començà l’acte programat per El Piló i aixina, en primer lloc dos membres de l’Entitat recitaren sengles poesies dedicades a la Verge dels Desàmparats. Seguidament el grup de Danses El Piló començà l’Ofrena de Flors, entrant pel passadiç central fins a l’Altar Major, per a entregar el seu ram a la Verge, finalisant esta ab l’entrada d’uns socis d’El Piló portant unes cistelles plenes d’aliments per a repartir entre els més necessitats de la Pàrroquia. En acabar, el grup de Cant d’Estil, acompanyats per tabal i dolçaina, van cantar unes albades dedicades a la Verge.

Tot seguit el grup de Danses, al compàs de tabal i doláina, començaren la Dansà, entrant per la porta de l’iglésia i ballant pel passadiç central fins l’Altar Major on acabaren de dansar tots junts.

Per a acabar l’acte es va cantar, als sons de la dolçaina, l’Himne a la Mare de Deu dels Desàmparats

VORE FOTOS I VIDEOS OFRENA DE FLORS
[su_button url=»https://drive.google.com/drive/folders/1op6_CHS4BPWMonL067tvYz3tiAe8FXQN?usp=sharing» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»VORE FOTOS I VIDEOS OFRENA DE FLORS»]VORE FOTOS I VIDEOS OFRENA DE FLORS[/su_button]