TRES FEM FESTA

TRES FEM FESTA.

TRES FEM FESTA. Segons el seu promotor, “El Cigalo”, este concert es feya per a donar a conéixer al públic que la dolçaina, instrument valencià per excelència.

El dia 25 de Juny va tindre lloc en la sèu d’El Piló el concert de dolçaina i bateria titulat “Tres fem festa”, en el que participaren els dolçainers Josep Lluís Sanz “El Cigalo” i Remigi Gassó acompanyats per Vicent Perucho en la bateria.

Segons el seu promotor, “El Cigalo”, este concert es feya per a donar a conéixer al públic que la dolçaina, instrument valencià per excelència, no servix només per a tocar en les capçaleres de les processons, danses o albades, sino que també es pot interpretar en elles tot tipo de música, boleros, fox-trot, passodobles, rumbes o cançons modernes, incloent també la música clàssica.

I per a demostrar-ho oferiren als presents quinze cançons entre les que n’hi havien de Bruno Lomas, Joaquim Sabina i els Beatles, finalisant en una clàssica, “Oh sole mio”.
Totes elles foren molt celebrades pel públic assistent i al final els actuants van rebre una forta ovació de tots els presents.

[su_spoiler title=»Vore les images: TRES FEM FESTA» open=»yes» style=»fancy» icon=»folder-1″]

[su_button url=»https://picasaweb.google.com/110402207430499649241/» target=»blank» style=»flat» size=»1″ icon=»icon: camera» title=»ver imagenes»]Vore les images en Web Picasa[/su_button]

[/su_spoiler]