SOPAR DE FI DE CURS 2017

SOPAR DE FI DE CURS 2017

SOPAR DE FI DE CURS 2017

El dia 29 de Juny va tindre lloc en la sèu d’El Piló, el tradicional sopar de fi de curs, en el que es reunixen tots els socis en un sopar en faixa i l’Entitat posa l’aperitiu, olives, cacau, papes, pernil i formage, aixina com també la beguda, aigua, refrescs, cervesa i bon vi valencià.

En acabar els sopar el soci Francesc Zamorano va obsequiar a cadascuna de les dònes assistents en un palmito i a continuació actuaren els grups d’El Piló: El primer fon l’Escola de Dolçaina que, a l’acabar els alumnes li feren entrega al seu director, El Cigalo d’un pergamí. Després ho feren el grup de Danses i Rondalla, que ballaren varis balls típics del folclor valencià i el grup de Cant d’Estil en el que Mari Carme Benlloch va donar la sorpresa dedicant-li a Vicent Fita una cançó escrita per ells mateix i dos més de les cantaores també en cantaren en homenage al seu mestre Vicent, triades per elles.

Per a finalisar el President Josep Barat va dirigir unes paraules als socis animant-los a treballar per l’Entitat i desijant-los que passaren un bon estiu.

[su_button url=»https://goo.gl/photos/32ZNMxMMJmDHzx9K8″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens SOPAR DE FI DE CURS 2017″] Vore les imagens SOPAR DE FI DE CURS 2017
EVENTOS[/su_button]
[su_spacer size=»10″]