REMIS EL PILÓ A LES FALLES 2015

L’Entitat Cultural Valenciana El Piló premia tots els anys a les Comissions Falleres de Burjassot per la seua Activitat Valenciana, Ingeni i Gràcia de les Falles i als seus Llibrets per la portada i els contingut lliterari en valencià.

REMIS EL PILÓ A LES FALLES 2015 Este any 2015 estos premis els han obtingut les següents Comissions:
En Activitat Valenciana les de Marià Benlliure – Séquia de Tormos i Nàquera – Lauri Volpi.

En Ingeni i Gràcia a la Falla Infantil de Marià Benlliure -Séquia de Tormos i a la Falla Gran d’Esparter – Mestre Plaséncia.

Per la portada del Llibret conseguí el primer premi el de la Falla Fermin Galan – Primavera i el segon el de Maria Ros – Sant Tomàs.

En els premis als Llibrets pel seu contingut lliterari el primer fon per al de Mendizabal, el segon per al de Nàquera – Lauri Volpi i el tercer per al d’Esparter – Mestre Plaséncia.

Els guardons foren entregats el dia 16 de Març en la porta de l’Ajuntament, pel nostre President, Josep Barat, segons anaven passant les Comissions que eixien de l’Ofrena de Flors a la Verge de la Cabeça, Ofrena que va tancar una representació d’esta Entitat composta per sòcies i socis portant una gran Senyera i que al finalisar cantaren unes Albades en la plaça com a colofó.