PRESENTACIÓ DE LLIBRES

PRESENTACIO LLIBRES

PRESENTACIÓ DE LLIBRES

El dia 22 de març va tindre lloc en l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, la presentació dels llibres “H4QRS-HACKERS” i “Vesprades de Chiclet”, abdós guanyadors en els Premis de Narrativa en Llengua Valenciana, secció de novela, dels anys 2017 i 2015 respectivament.

En primer lloc Ricart Folgado feu la presentació d’Agustí Zacarés, autor de “H4QRS-HACKERS, fent un chicotet resum dels seus escrits i la seua lluita en pro del valencianisme, passant-li la paraula ad este que va dir que l’havia mogut a escriure este llibre per a que no s’oblidaren els acontenyiments ocorreguts el l’any 2012 durant la revolta dels estudiant valencians en demanda d’una educació millor, lo que va portar a detencions indiscriminades de molts jóvens.

A continuació prengué la paraula Oscar Rueda per a presentar a l’autor de “Vesprades de chiclet”, Lucas Grao, dient que esta era la primera novela d’este autor que començà escrivint en llengua valenciana per a blogs d’internet per a passar més tart al relat curt i la novela, gènero este últim en el que també havia guanyat el premi d’El Piló els anys 2016 i 2018. Tot seguit Lucas va explicar com havia aplegat a escriure este llibre i les raons per les que ho va fer, per a acabar dient que gràcies ad este premi que va rebre d’El Piló, l’animaren a escriure més i hui ya va per quart llibre.

Després de les intervencions dels autors n’hi hagué un torn de preguntes a les que contestaren estos.

I per a finalisar l’acte el president d’El Piló, Josep Barat, va pronunciar unes paraules d’agraïment als autors, presentadors i públic assistent per haver fet possible este acte d’exaltació a la llengua valenciana.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/Ncm2Vkt7bpDZ2uX89″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images EVENTOS PRESENTACIÓ DE LLIBRES»]Vore les imagens EVENTOS PRESENTACIÓ DE LLIBRES[/su_button]