PREMIS EL PILÓ A LES FALLES

PREMIS EL PILÓ A LES FALLES

PREMIS EL PILÓ A LES FALLES

Com tots els anys l’Entitat Cultural Valenciana El Piló fa entrega d’uns premis a les Falles de Burjassot per la seua Activitat Valenciana, premis d’Ingeni i Gràcia en la seua modalitat valenciana i premis als Llibrets per la seua portada i el contingut lliterari.

I enguany eixos premis han segut per a les següents Comissions:
Premis d’Activitat Valenciana, a les Comissions de Cristòfol Sorní-Mestre Ferran Martí i a la de Marià Benlliure-Séquia de Tormos.
Premis d’Ingeni i Gràcia en valencià, a les falles de Cristòfol Sorní-Mestre Ferran Martí, tant en la Gran com en l’Infantil.
Premi a la millor portada del Llibret, a la Comissió d’El Pouet.
Premis als millors Llibrets pel seu contingut lliterari: Primer al de Esparter-Mestre Plasencia, escrit per Isidre Vicent López i Cruz; segon al de Nàquera-Lauri Volpi, escrit per Josep F. Gil i Navarro; tercer al de Mendizábal, escrit per Josep F Gil i Navarro; quart al de Mestre Lope-Josep Carsí, escrit per Vicent R. Gil i Andreu; i quint al de Llibertat-Teodoro Llorente, d’autor anònim.

Els premis s’entregaren el dia 16 de març a l’eixida de l’Ofrena de Flors a la Verge de la Cabeça, organisada per l’Agrupació de Falles de Burjassot.

Ofrena que va tancar la nostra Entitat assistint en un bon número de socis portant la nostra Senyera i al finalisar els grups d’El Piló dansaren i cantaren enfront d’un gran tapís de flors que rodejava l’image de la Verge, al sons de tabals i dolçaina, unes albades en honor a la mateixa.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/WHBw6ErFUpD1Reqk7″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images EVENTOS PREMIS EL PILÓ A LES FALLES»]Vore les imagens EVENTOS PREMIS EL PILÓ A LES FALLES[/su_button]