EL PILO I LES FALLES

EL PILO I LES FALLES

EL PILO I LES FALLES

Esta Entitat Cultural Valenciana El Piló tots els anys colabora en les Comissions de Falla de Burjassot, assessorant-les en l’escritura en valencià i premiant-les ab un estandart per les seues activitats de caràcter valencià, ingeni i gràcia de les falles, portada del llibret i premis als millors llibrets pel seu contingut lliterari.

Els guanyadors d’este any 2017 han segut els següents:
Premis d’Activitat Valenciana a les Comissions de Mariano Benlliure-Séquia de Tormos i Maria Ros-Sant Tomàs.
Premis d»Ingeni i Gràcia a la falla gran d’Isaac Peral-Micer Mascó i a la falla infantil de Llibertat.
Premis portada del Llibret. Primer premi per al de la Comissió Mariano Benlliure-Séquia de Tormos i el segon per al de Fermin Galan-Primavera.
Premis als llibrets per seu contingut lliterari. Primer per al de Nàquera-Lauri Volpi, escrit per Josep F. Gil, segon per al d’Esparter-Mestre Plasencia, escrit per Isidre V. López, tercer per al de Mendizàbal, escrit per Josep F. Gil, quart per al de Mestre Lope-Josep Carsí, escrit per Vicent R. Gil i quint per al de la plaça del Pouet, escrit per Mercé Moreno.

Els guardons s’entregaren el dia 16 de Març a l’acabar l’Ofrena de Flors a la Verge de la Cabeça organisada per l’Agrupació de Falles de Burjassot, en la que també va participar El Piló en un nutrit grup de valencianes i valencians custodiant una gran Senyera, aixina com també el grup de Cant d’Estil cantant unes albaes a la Mare de Deu al final de la mateixa.

Vore les imagens EL PILO I LES FALLES