Visita a l’asil sequera i falla cristofol sorni

Visita a l’asil sequera i falla cristofol sorni

El dia 10 de Març els grups de Rondalla i Cant d’Estil El Piló, visitaren, com tots els anys, el centre d’acollida de persones majors Asil Sequera de Burjassot, per a portar a les allí internats un poc d’alegria i bon humor en estos dies de festa tan entranyables per a moltes d’elles, com són les Falles.

En el saló d’actes del centre estigueren actuant durant més d’una hora, ab música, cançons i balls valencians, aixina com també cançons populars, que conseguiren portar a les presents un poc de felicitat al recordar-los moments passats de la seua vida, puix moltes d’elles tararejaven les cançons i felicitant als grups actuants per l’alegria que els havien portat.

Després tots els dos grups es dirigiren a la Falla Cristòfol Sorní-Mestre Ferran Martín, que celebrava el dia dels Majors de la seua barriada, on cantaren Cant d’Estil Valencià dedicat a les Falleres Majors i Presidents i la Rondalla estigué tocant fins l’hora de dinar, sent molt celebrades les actuacions pel públic assistent. I per a acabar la jornada tots els grups, junt a les persones majors convidades, degustaren una suculenta paella cuinada pels fallers.