SOPAR DE FI DE CURS 2018

SOPAR DE FI DE CURS 201

SOPAR DE FI DE CURS 2018

l dia 28 de Juny es va celebrar en la séu d’esta Entitat Cultural Valenciana, el tradicional Sopar de Fi de Curs, en el que queden clausurats els cursos que durant tot l’any ha vingut impartint El Piló, Tabal i Dolçaina, Cant d’Estil, Rondalla i Dansa. Aixina com també servix per a reunir a tots els socis per a passar una bonica velada de germanor, abans d’anar-se’n de vacacions.

El sopar, que com sempre va ser en faixa, estigué complementat en unes papes, cacaus, olives, vi valencià, cervesa, refrescs, aigua, cafens o infusions i licors, que van ser costejats per El Piló.

Acabat el sopar el president prengué la paraula per a donar les gràcies als presents per la seua assistència, agrair als professors de les distintes Escoles per les ensenyances que impartixen, aixina cim també per a informat que un soci d’esta Entitat havia guanyat el campeonat mundial de Tirachines celebrat fea poc dies en Italia.

Tot seguit el Grups d’El Piló, Dolçaines i Tabals, Danses, Rondalla i Cant d’Estil van fer unes actuacions que foren molt celebrades pels presents.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/1C2231cDJEeYwfdYA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens SOPAR DE FI DE CURS 2018″]Vore les imagens SOPAR DE FI DE CURS 2018[/su_button]
[su_spacer size=»10″]