RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA 2019

RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA 2019

RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA 2019

El dia dos de juny va tindre lloc la celebració de la X Velada Cultural que organisa l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, en la que es va portar a cap l’actuació dels grups folclòrics El Piló en la campanya Retrobem la Nostra Música que convoca la Diputació Provincial de Valéncia.

En primer lloc va obrir l’acte una albá cantada per membres del grup de Cant d’estil i a continuacióactuà l’Escola de Tabal i Dolçaina que va tocar, Mix de passacarrers, Tocata del pa beneït, Les penes, i Toc de vermut.

Tot seguit ho feu l’Escola de Danses que ballaren: bolero de Requena, valencianes d’Albal i ball de quatre de Benigànim.

A continuació el Grup Infantil de Danses va posar en escena els balls; la Carrasquilla, Jota d’Alfarp i Jota de Navaixes.

I ya per a acabar la velada va actuar el grup de Danses en el següent repertori; Dotze i u de Canals, Fandango de tio Cardero d’Enguera, Jota de Benigànim, Bolero Enric Ortega d’Alberic, Fandango del tio Mariano de Casa del Rei i Valencianes de L’Alcúdia.

En mig de l’actuació de cada grup el Cant d’Estil va interpretar albaes i Cant valencià.

La velada, que va resultar molt amena pel gran nivell que mostraren tots els grups i per la bona direcció de la presentadora, va ser molt celebrada pels assistents que aplaudiren en ganes totes les actuacions, sobre tot les del Grup Infantil de Danses i també en les despedides de tots els grups al compàs de la música de la Rondalla.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/SigTLxCC6JoHSi9z9″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA 2019″]Vore les imagens RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA 2019[/su_button]