RESENYA SOPAR DE NADAL 2015

RESENYA SOPAR DE NADAL 2015

RESENYA SOPAR DE NADAL 2015. El dia 17 de Decembre, esta Entitat Cultural Valenciana el Piló va convidar a tots els seus socis i simpatisants al Sopar de Nadal i despedida de l’any.

SSopar que va consistir en un entrepà o fiambrera, segons les preferències de cadascú, que es portaren de casa els convidats baix del braç, El Piló feu l’esforç de posar sobre les taules que per a tal ocasió s’havies desplegat al llarc del local, cacaus, tramussos, fiambres tallats en trocets chicotets per a que no li pegaren mal a ningú, ensalades i atres coses de picar, ademés de aigua, vi, cervesa, refrescs i després de sopar ficaren els cafens, infusions i licors acompanyats per torrons de la terra.

Després de sopar l’escola de Dolçaina va donar un recital de tocates alegòriques a Nadal. Una vegada acabada esta actuació el President d’El Piló feu entrega d’un quadro commemoratiu al soci Miquel Jiménez pel seu treball i dedicació ad esta Entitat. A continuació va actuar el grup de Cant d’Estil cantant unes quantes cançons de cant valencià, algunes d’elles dedicades a l’homenajat. Tot seguit van actuar els grups de Danses i Rondalla en uns quants balls típics del nostre folclor. Per a finalisar la velada la Rondalla va tocar unes quantes nadalenques corejades pels assistents.

En resum fon una velada molt entretinguda que donà peu a que els socis d’esta Entitat tingueren l’oportunitat de trobar-se per a conversar i desijar-se bon Nadal i fer vots per a que tingam prosperitat l’any 2016.

[su_spoiler title=»Vore les images: RESENYA SOPAR DE NADAL 2015″ open=»no» style=»fancy» icon=»folder-1″]

RESENYA SOPAR DE NADAL 2015
RESENYA SOPAR DE NADAL 2015
RESENYA SOPAR DE NADAL 2015
RESENYA SOPAR DE NADAL 2015
RESENYA SOPAR DE NADAL 2015


[su_button url=»https://picasaweb.google.com/110402207430499649241/» target=»blank» style=»flat» size=»1″ icon=»icon: camera» title=»ver imagenes»]Vore les images en Web Picasa[/su_button]

[/su_spoiler]