PRESENTACIO DEL LLIBRE D’OSCAR RUEDA

PRESENTACIO DEL LLIBRE D'OSCAR RUEDA

PRESENTACIO DEL LLIBRE D’OSCAR RUEDA

El passat divendres a les 19:00 hores, en la seu de El Piló, tingué lloc la presentació del llibre de Oscar Rueda i Pitarque titulat “¿Té futur la normativa de l’idioma valencià?”, en la que actuà de presentador Sergi Guinot, membre de l’Editorial Mosseguello.

El presentador després de fer una breu resenya del llibre, donà la paraula a Oscar Rueda que va fer una explicació de l’orige i el motiu del llibre, aixina com una exposició del seu interessant contingut. A continuació el presentador va entrevistar a l’autor fent-li una extensa llista de preguntes relacionades en tema del llibre, i al finalisar l’entrevista se donà la paraula al públic present que li va fer varies preguntes més a l’autor , qui les va contestar totes satisfactòriament.

Per a finalisar la presentació prengué la paraula el President de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, que va agrair la seua presència i atenció a tots els presents.

Finalment l’autor va firmar dedicatòries de llibres als que les demanaren.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/JkWPF91z9tTdeRd88″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images PRESENTACIO DEL LLIBRE D’OSCAR RUEDA»]Vore les imagens PRESENTACIO DEL LLIBRE D’OSCAR RUEDA[/su_button]