PREMIS EL PILÓ A LES FALLES 2018

PREMIS EL PILÓ A LES FALLES 2018

PREMIS EL PILÓ A LES FALLES 2018

Esta Entitat Cultural Valenciana El Piló, sempre disposta a recolzar qualsevol activitat relacionada en la Cultura Valenciana, ya fa anys va instaurar uns premis per a les Comissions Falleres de Burjassot per la seua Activitat Valenciana, Ingeni i Gràcia per a les falles Infantil i Gran, Premi al Llibret per la millor portada i Premi als Llibrets pel seu contingut lliterari en Llengua Valenciana.

I els premis d’este any 2018, han segut els següents:
Per la seua Activitat Valenciana a les Comissions de Mendizàbal i Domingo Orozco-Bailen.
Premis per Ingeni i Gràcia de les falles, a l’Infantil i la Gran d’Isaac Peral-Micer Mascó.
Premi per a la millor portada del Llibret, al de la plaça del Pouet.
Premis als millors Llibrets escrits en Llengua Valenciana, primer al de Nàquera-Lauri Volpi, escrit per Josep F. Gil; segon, al de Esparter-Mestre Plasencia, escrit per Isidre V. Lopez; tercer al de Mendizábal, escrit per Josep F. Gil i quart al de Mestre Lope-Josep Carsí, escrit per Vicent R. Gil.

Els guardons s’entregaren als guanyadors el dia 16 de Març, en la porta de l’Ajuntament, quan eixien les Comissions de l’Ofrena de Flors a la Verge de la Cabeça organisada per l’Agrupació de Falles de Burjassot.

Tancant dita Ofrena anava la nostra Entitat ab un gran número de socis vestits ab trages de valencians i valencianes custodiant una gran Senyera, i per a finalisar l’acte el grup de Cant d’Estil El Piló cantà unes albades en honor a la Verge.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/sm6pmADUTrcRpDDE3″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens PREMIS EL PILÓ A LES FALLES 2018″]Vore les imagens PREMIS EL PILÓ A LES FALLES 2018[/su_button]
[su_spacer size=»10″]