GALA D’ENTREGA DEL PREMI LLEALTAT

EVENTOS EL PILÓ - GALA D'ENTREGA DEL PREMI LLEALTAT

GALA D’ENTREGA DEL PREMI LLEALTAT

El dia 2 d’octubre va tindre lloc en el restaurant La Hípica, l’entrega del Premi Llealtat 2020-2021 concedit pel Grup d’Accció Valencianista, a Josep Barat i Blasco, President de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló. que acodí a l’acte acompanyat per alguns directius d’esta Entitat.

L’acte començà quan el presentador va donar la benvinguda als assistents per la seua presència en un acte tan emotiu com és el de reconéixer la llabor d’una persona en pro d’una idea, com és el valencianisme.

A continuació es va passar a degustar un suculent sopar servit pel restaurant La Hípica.

Després prengué la paraula la presidenta del GAV, Paquita Chilet, per a donar fe del nomenament per la directiva que presidix, a Pep Barat del Premi Llibertat, per la seua lluita constant i continua en pro del valencianisme cultural, entregant-li un quadro commemoratiu i imponent-li l’insígnia del GAV.

Tot seguit prengueren la paraula varis assistents, Juli Moreno, president de l’associació Cultural El Rogle, Sandra Fombuena, presidenta de les joventuts del GAV i Aureli Lopez, membre de l’Ateneu Cultural de Paterna, per a felicitar al guardonat i enaltir la seua llabor realisada durant més de quaranta anys en pro del valencianisme i lloant els èxits al front d’El Piló-
A continuació prengué la paraula Pep Barat per a agrair al GAV el Premi que li havia concedit, dient que ell tan sols s’havia dedicat a defendre la Cultura Valenciana, com tants atres, escoltant a tots i tractant de posar pau en els conflictes que sorgien dins del valencianisme.

L’acte va acabar quan un grup del Cant d’Estil, acompanyats de Tabal i Dolçáina interpretaren unes albaes i cansons típiques valencianes.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/GFi6vRCGSWL4LbZE9″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=»https://photos.app.goo.gl/GFi6vRCGSWL4LbZE9 » title=»Vore les images GALA D’ENTREGA DEL PREMI LLEALTAT»]Vore les imagens GALA D’ENTREGA DEL PREMI LLEALTAT[/su_button]