EXPOSICIÓ DE QUADROS DE VICENT VALLS

El dia 9 de Giner de 2015 va tindre lloc l’inauguració de l’exposició de quadros del pintor de Burjassot, Vicent Valls.


 EXPOSICIÓ DE QUADROS DE VICENT VALLSA l’acte, que va estar presidit pel President d’El Piló, Josep Barat i la Regidora de l’Ajuntament de Burjassot i Subdirectora de l’IMCJ, Olga Camps, acodiren Regidors de l’Ajuntament del PSOE i PP, representants d’atres formacions polítiques de la població, socis, simpatisants i públic en general, omplint per complet el local.

Després de les paraules de rigor del President i de la Vicepresidenta de l’IMCJ, va quedar inaugurada l’exposició que conta ab vintisèt quadros entre aquareles, olis i dibuixos de caràcter realiste, pero d’un realisme que recullen totes les gràcies de la poesia i la lírica.

En els transcurs del Vi d’Honor que es va servir a continuació varen seguir entrant a la mateixa visitants que, per motius d’agenda, no ho feren des de l’inici, entre ells el Sr. Alcalde de Burjassot.

L’exposició estarà oberta fins al dia 23 de Giner, de 19 a 21 hores.

La velada, que fon molt amena, va servir per a tindre un contacte més directe entre els socis, parlar dels proyectes de futur i desijar-se bon Nadal i prosperitat per a l’any 2015.

[su_spoiler title=»Veure les imatges de l’esdeveniment» open=»yes» style=»fancy» icon=»folder-1″]

[/su_spoiler]