RESENYA PRESENTACIÓ LLIBRES

 RESENYA PRESENTACIÓ LLIBRES - El Piló

RESENYA PRESENTACIÓ LLIBRES

El dia 18 de giner en la sèu de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, va tindre lloc la presentació dels següents llibres: “Harold, sense por”, de Vicent Josep Escuder i Bisbal i “La guerra dels deus”, de Màxim Rueda i Pitarque, guanyadors ex-aequo del XIX Premi de Novela Federic Feases de l’any 2020 i “Eclèctica Huyturana” de Lucas Grao i Silvestre guanyador del XVII Premi de Novela Federic Feases, de l’any 2018.

Obri l’acte el President d’El Piló per a dir que es presentaven hui estos tres llibres perque en quan foren premiats no es pogueren presentar a conseqüència del Covid19 i a continuació presentar als dos autors presents, Lucas Grao i Vicent Josep Escuder, aixina com també a Òscar Rueda, en representació de l’editorial l’Oronella.
Prengué la paraula Òscar per a comentar un poc les tres noveles que hui es presentaven i que pel seu interés i la seua facilitat de llectura recomanava. A continuació Lucas explica somerament el contingut de “Eclèctica Huyturana” dient que és un recull de relats curts ab diferents protagonistes, temes i époques històriques, pero que tenen en comú la seua íntima relació ab la vila d’Altura.

Tot seguit prengué la paraula Vicent Josep Escuder per a comentar que la seua novela “Harold, sense por” en que es narra la vida d’un personage que, com quasi tots, passa la vida en alt i baixos, tant econòmics com sentimentals, pero que al fi alcança la felicitat al reencontrar-se en la dòna que sempre havia amat.
Òscar va explicar per damunt damunt el contingut de “La guerra dels deus”, obra del seu germà Màxim que no havia vingut per motius personals, dient que era una novela de ficció fantàstica en la que es narra la guerra entre dos deus per a heretar les possessions d’un atre que està agonisant.

Després es va formar una tertúlia per a explicar quina era la tècnica de cada autor per a escriure i una volta cadascú opinà, es va tancar l’acte ab la firma de llibres.