PRESENTACIÓ LLIBRE “EL VIAGE”

PRESENTACIÓ LLIBRE “EL VIAGE” - El Piló

PRESENTACIÓ LLIBRE “EL VIAGE”

El dia 20 de juny de 2023, va tindre lloc en la sèu d’El Piló la presentació del llibre guanyador del premi Federic Feases de Novela de l’any, passat titulat “El viage” del que és autor Enric Calvo i Dolz.

Obrí l’acte Josep Barat, president d’El Piló per a donar la benvinguda als assistents i fer un breu resum del currículum del autor, dient que era una persona molt important dins de la cultura valenciana, puix havia escrit molts llibres en valencià, també havia pintat quadros, dibuixat en diferents tebeos, i escrit poesies, preocupat sempre per traure a la llum coses ignorades de les tradicions valencianes.

Oscar Rueda, director de l’editorial L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes, prengué la paraula per a significar que havia segut un plaer editar el llibre, entre atres raons perque és molt interessant i està escrit en un estil que atrau al llector.

I l’autor, Enric Calvo, feu un chicotet resum del contingut del llibre dient que era un viage en dos parts, en la primera es desenrolla entre el Cabanyal i la ciutat de Valéncia i la segona per Eivissa i per Goa. Pero és també un viage a través dels sentiments, de l’amor, del sexe, de l’esperançà i del goig per l’art visual i sonor. En fi d’una vida marcada pels recorts de sa joventut i de lo que li contava son yayo.

Una vegada acabada la presentació es va procedir a la venda de llibres firmats per l’autor.