EUROPEADE 2016

EUROPEADE 2016

EUROPEADE 2016. Com en anys anteriors esta Entitat Cultural Valenciana El Piló ha participat, junt al Grup de Danses Repicó, de Manises, en la LIII EUROPEADE que es va celebrar en la ciutat belga de Namur, dels dies 20 al 24 de Juliol.


Eixírem de Burjassot el dia 16 d’eixe més cap a Burdeos on s’hostajàrem i al dia següent eixírem cap a Paris on arribàrem fins sobre les 18 hores. El dia següent, 18 de Juliol, tinguérem el dia lliure per a visitar la ciutat de la llum. El dia 19 eixírem de Paris cap a la ciutat de Brujas on pernoctàrem, per al dia següent seguir viage cap a la ciutat de Namur, on es vam presentar als organisadors i després es dirigírem als llocs d’hostage que nos havien assignat.

El dia 21 el grup va actuar pels carrers i places de Namur, cantant i ballant davant la gent que omplia els carrers i per la vesprada assistírem a l’acte d’inauguració de l’Europeade realisat en Namur Expo.

Els dia 22 teníem el dia lliure i l’aprofitàrem per a fer una excursió a Bruseles, capital de Bélgica i visitar els seus monuments.
El dia 23, pel matí, una representació del nostre grup va anar a la recepció que feren les autoritats locals i organisadores en el Palau Provincial, on es feren intercanvi de regals entre autoritats i grups participants, mentrimentres el grup estigué cantant i ballant pels carrers. Per la vesprada participàrem en la desfilada de tots els participants i per la nit en el Ball de l’Europeade.

El dia 24 eixírem de de Namur cap a Gantes on s’hostajàrem i al dia següent continuàrem viage cap a Toulouse on estiguérem hostajats fins al següent, dia 25, per a continuar viage de regrés cap a Burjassot on aplegarem a les 22 hores.

Este viage que fem en El Piló a les l’Europeade, que és la reunió de tot el folclor europeu, nos ompli de satisfacció, puix fruïm passejant la Senyera i el folclor Valencià arreu d’Europa, ademés que nos brinda l’oportunitat de conéixer atres cultures i costums de les que sempre aprenem alguna cosa, aixina com també de visitar els monuments més emblemàtics de les ciutats que visitem, tant la amfitriona de la Europeade com de les que passem a l’anada o a la tornada.

Vore les imagens de EUROPEADE 2016 en la ciutat belga de Namu