PRESENTACIÓ LLIBRES

PRESENTACIÓ LLIBRES

PRESENTACIÓ LLIBRES

El dia 25 de febrer en la sèu de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, va tindre lloc la presentació de dos llibres editats per l’editorial Mosseguello, titulats “VALENCIA: LLENGUA I PATRIA, Varietats històriques del conflicte identitari”, del que és autor Manuel Gimeno i Juan, i “TINC NOVIA”, de l’autor Gonzalo Monfort.

Va obrir l’acte el President d’El Piló per a donar la benvinguda als assistents, a l’editorial i als autors , passant-li la paraula al representant de Mosseguello.

Este, junt a l’autor varen explicar que la novela “Tinc Novia” és la segona novela que s’edita de forma immersiva, i no es va a editar en paper, sino que serà enviada per WhatsApp, dos dies a la semana, a tots aquells que vullguen rebre-la. Els capítuls seran breus, per a que tot lo mon puga opinar sobre ells i inclús aconsellar a l’autor sobre nous camins que puga prendre el desenroll de l’acció.

Després, per mig de preguntes del representant de l’editorial, Manuel Gimeno va anar explicant el motiu d’este treball que li havia costat 4 anys d’escriure i que analisa les accions despersonalissadores de catalanistes i espanyolistes que ha sofrit el nostre Regne de Valéncia des de l’any 1859 al 1983. També analisà el paper eixercit pels valencians, valencianistes o no, en lo que vingué a denominar-se la “Batalla de Valéncia”. El llibre, digué, conté infinitats de cites històriques originals, no tretes d’atres autors, que li donen una major credibilitat.

En acabar la seua exposició va contestar ad algunes preguntes que li feren els pre4sents.

Després Pep Barat va tancar l’acte agraint la presència de tots, assegurant que El Piló seguirà fent estes presentacions de llibres per a donar a conéixer més exactament la cultura i l’història de la nostra terra valenciana.

En acabar els assistents fruïren d’una picadeta.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/E4M5rD9aDi1jsgYf7″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images PRESENTACIÓ LLIBRES «]Vore les imagens PRESENTACIÓ LLIBRES [/su_button]