ENTITAT CULTURAL VALENCIANA EL PILO

 El Piló

ENTITAT CULTURAL VALENCIANA EL PILO

El nostre president, Josep Barat i Blasco, ha segut condecorat pel Centenar de la Ploma en la Creu de l’Almoina de Sant Jordi.

El passat dia 11 de setembre, en l’iglésia Sant Joan de la Creu de Valéncia i en honor a la Mare de Deu de les Victòries va tindre lloc l’acte de bendició de la nova Real Senyera del Centenar, aixina com el nou Penò Capitular de l’Insigne Capítul de l’Almoina de Sant Jordi dels Cavallers del Centenar de la Ploma.

A continuació tingué lloc l’imposició de les condecoracions de les Creus de l’Almoina de Sant Jordi, otorgades per l’insigne Capítul.

Entre els condecorats estava el President d’esta Entitat Cultural Valenciana El Piló. Josep Barat i Blasco, al qual se li va concedir pels seus mèrits en pro del valencianisme cultural.

Esta Entitat Cultural Valenciana El Piló se congratula d’este reconeiximent perque Pep es mereix esta condecoració i moltes més, per la seua gran llabor en pro de la Llengua i Cultura Valencianes.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/62cPYjHRmp8vhmY96″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens…»]Vore les imagens Josep Barat i Blasco, ha segut condecorat
…[/su_button] [su_spacer size=»10″]