EL PILO I LES FALLES 2023

EL PILO I LES FALLES 2023

EL PILO I LES FALLES 2023

Com tots els anys, esta Entitat Cultural Valenciana, premis a les Falles de Burjassot pel seu treball en pro d’esta Festa, en les modalitats de Activitat Valenciana, Ingeni i Gràcia de les Falles, Gran i Infantil, Millor Portada del Llibret i Millor Llibret pel seu contingut lliterari.

I en este any 2023, estos premis han recaigut en les següents Comissions:
Premi Activitat Valenciana, a les Comissions de Nàquera-Lauri Volpi i Mariano Benlliure-Acequia de Tormos.
Premis d’Ingeni i Gràcia a la Falla Infantil de Isaac Peral-Misser Domingo Mascó i a la Falla Gran de Espartero-Mestre Plasencia.
Premis a la millor portada de Llibret: Primer al de Fermín Galan i Garcia Hernàndez-Primavera i Segon al de Plaça d’El Pouet.
Premi al Lliret per seu contingut lliterari: Primer al de Nàquera-Lauri Volpi, escrit per Josep F. Gil i Navarro, Segon al de Mendizàbal, escrit per Josep F. Gil i Navarro, Tercer al de Mestre Lope-Josep Carsí, escrit per Vicent R. Gil i Andreu i Quart al de Espartero-Mestre Plasencia, escrit per Nacho Calvo i Tornero.

Els premis es van entregar el dia 16 de març en l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot.
El mateix dia per la vesprada uns socis d’El Piló desfilaren dansant al compàs de Tabal i Dolçaina en l’Ofrena de Flor a la Verge de la Cabeça que organisa l’Agrupació de Falles de Burjassot per a acabar cantant albades davant el tapís de flors al voltant de l’image de la Verge, format pels rams entregats per les falleres.