CELEBRACIO INTERCANVIS MUSICALS

CELEBRACIO INTERCANVIS MUSICALS

CELEBRACIO INTERCANVIS MUSICALS

El dia 4 d’octubre, dumenge, a les 18 hores, es va celebrar, en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, la XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals que organisa l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, en la que van intervindre tots els grups d’El Piló, Danses, Escola de Danses, Rondalla, Escola de Tabal i Dolçaina i Cant d’Estil.

Degut a la situació de pandèmia que estem passant, es prengueres totes les mides reglamentàries per a evitar els contagis, maixqueretes, presa de temperatura, distància entre els actuants i atres d’obligat compliment.

Obri l’acte l’Escola de Tabal i Dolçaina i a continuació ho feren el Cant d’Estil, l’Escola de Danses i el grup de Danses, estos dos últims acompanyats per la Rondalla.
Acabat l’acte, tots els que varen intervindre es mostraren satisfets per lo be que havia eixit a pesar de les dificultats per a realisar-lo.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/pPW1oGq3poaamSe27″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens CELEBRACIO INTERCANVIS MUSICALS»]Vore les imagens CELEBRACIO INTERCANVIS MUSICALS
[/su_button] [su_spacer size=»10″]