Agenda Cultural

Agenda Cultural

El dia 12 de Maig, divendres, a les 21:15 hores tindrà lloc el sopar de l’entrega dels “XXIX Premis de Narrativa El Piló 2017”; dels que, en la modalitat de Teatre, ha resultat guanyadora l’obra “El jardí de la nostàlgia” de l’autor Rafel Melià i Castelló, i en la modalitat Novela l’obra titulada “H4QRS-HACKERS” de la que és autor Agustí Zacarés i Romaguera.

En este acte es realisarà el tradicional concurs de micro-relats, aixina com també la presentació de les noveles premiades l’any passat exaequo, titulades “Memòries d’un dolçainer” de Vicent Ramon Gil i Andreu i “Vert, ni roig ni blau” de Lucas Carlos Grao i Silvestre.

L’acte tindrà lloc en el Restaurant Trapemar de Burjassot, Carretera de Lliria, 116, i el preu del ticket és de 25 Eurios.

Si estàs interessat en assistir reserva el teu ticket en els teléfons 62728295 i 9634275.


Quixot d’Avellaneda i la seua traducció a la Llengua Velenciana
El dia 1 de Febrer, Dimecres, a les 19’30 hores, en la nostra sèu de Burjassot, carrer Dr. Moliner, 10, tindrà lloc una Conferència-Tertúlia sobre Quixot d’Avellaneda i la seua traducció a la Llengua Velenciana, oferida per l’autor de la traducció Antoni Ruiz i Negre
L’entrada és lliure.

Taula Redona sobre “Vies i propostes de futur per a un consens valencià”
Dia 29 de Juny, dimecres, a les 20 hores, la nostra Entitat en colaboració ab Convenció Valencianista i el Rogle Constantí Llombart, organisaran una Taula Redona sobre “Vies i propostes de futur per a un consens valencià”, en la que intervendran Oscar Rueda i Pitarque, Vicent Sanz i Sancho, Agustí Zacarés i Romaguera i Manuel Gimeno i Juan

Concert molt especial de Tabal i Dolçaina
Dia 25 de Juny, dissabte, a les 20 hores, el grup “Tres fem Festa”. oferirà en la nostra sèu,, carrer Dr. Moliner 10 de Burjassot, un Concert molt especial de Tabal i Dolçaina.

VELADA CULTURAL
El dia 28 de Maig a les 19 hores, tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli, de Burjassot, la VII Velada Cultural El Piló, que constarà de dos parts.
En la primera es representarà, per la companyia Sense Trellat, l’obra de Teatre guanyadora del VIII Premi de Teatre Josep Melià i Castelló en el Concurs de Narrativa de l’any passat, titulada Càsting d’Ànimes, original de Miquel Àngel Gascon i Rocha.
En la segona part els Grups d’El Pilò, Escola de Dolçaina, Cant d’Estil, Rondalla i Danses interpretaran cançons i balls típics del folclor valencià, participant en la Campanya de la Diputació Provincial de Valéncia, 37 Retrobem la nostra música.
L’entrada és lliure.


ENTREGA DELS PREMIS DE NARRATIVA EL PILO 2016
El divendres dia 13 de Maig, a les 21 hores, tindrà lloc l’entrega del premis del XXVIII Concurs de Narrativa en Llengua Valenciana El Piló, als guanyadors en la modalitat de Novela, en el Sopar de Narrativa que es celebrarà en el restaurant Trapemar de Burjassot.
El preu del tiket és de 25 € per persona i si estàs interessat en assistir telefona per a confirmar-ho al número 627282975 (Pep Barat).


27 de Giner de 2016, a las 20 hores, en l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, carrer Dr. Moliner, 10 de Burjassot, tindrà lloc la presentació pública del llibre “EN QUIXOT DE LA MANCHA”, traduït a la Llengua Valenciana per Jesus Moya i Casado. L’entrada és lliure.


30 de Novembre, dilluns, a les 20 hores en la sala A de la Casa de la Cultura de Burjassot, inauguració de l’exposició d’obres dels tres pintors guanyadors del Concurs Nacional de Pintura El Piló, de l’any passat, que estarà oberta fins a l’onze de Decembre..
3 de Decembre, dijous a les 19’30 hores tindrà lloc en el nostre local social, Dr. Moliner, 10, de Burjassot la presentació de tres llibres de l’editorial Mosseguello titulats “18 vides per a somiar”, de Llúcia Gonzàlez, “El retrat de Dorian Gray”, d’Oscar Wilde, que seran presentats per Lluís Gómez i “50 Reflexions Valencianistes”, presentat per Juli Moreno..


19 de Novembre, dijous, a les 19’30 hores, en la sèu del Piló, Dr. Moliner, 10 de Burjassot, presentació del llibre “Gobernadores i Reyes de la Valencia Musulmana”, a càrrec del seu autor Enric Calvo..
El dia 16 d’Octubre, a les 20 hores, tindrà lloc en la seu d’esta Entitat Cultural Valenciana, carrer Dr. Moliner, 10, de Burjassot, l’entrega de premis del XXXV Concurs Nacional de Pintura El Piló. A continuació s’obrirà al públic l’exposició dels 27 quadros seleccionats, que permaneixerà oberta fins el 30 del mateix més, els dies laborables des de les 19 a les 21 hores. Entrada Lliure.


El dia 24 d’Octubre es disputarà en el carrer Dr. Moliner de Burjassot el Primer Trofeu de Pilota Valenciana El Piló, modalitat galocha, entre quatre equips de la comarca de l’Horta. Es jugaran tres partides, les dos primeres seran per sorteig entre els equips i la tercera entre els guanyadors de les dos primeres.Les partides començaran a les deu del mati Es convida a tots els amants del nostre deport nacional a vindre a vore-les.
El dia 4 de Juny, a les 20 hores, tindrà lloc en la sèu de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, carrer Dr. Moliner, 10, de Burjassot, una Charrada sobre PATRIMONIS VALENCIANS DE L’HUMANITAT, a càrrec de Juli Moreno.
L’entrd és lliure


•  21/05 – El próxim dijous, dia 21 de Maig, a les 20 hores, n’hi haurà una charrada en la sèu d’esta Entitat Cultural Valenciana El Piló, sobre el tema EL FALS PENÓ DE LA CONQUESTA impartida per Joan Ignaci Culla.
L’entrada és lliure.
•  30/04 – Demà dijous, dia 30 d’Abril a les 20 hores, tindrà lloc en la sèu d’El Piló,carrer Dr. Moliner, 10, de Burjassot, la charrada titulada LA REANAIXENÇA VALENCIANA, UNA APROXIMACIÓ ALS SEUS IMPULSORS, que serà impartida per Juli Moreno.
L’entrada és lliure.


•  15/02 – dia 15 de febrer: ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA ASSAMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA (ELECCIO DE PRESIDENT)