INTERCANVIS MUSICALS 2017

INTERCANVIS MUSICALS 2017

INTERCANVIS MUSICALS 2017

El dia 14 d’Octubre el Grup de Danses i Rondalla El Piló, junt a l’Associació Cultural Valçaina, oferiren en conjunt dos actuacions dins del XIV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2017 que patrocinen la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.

La primera fon a les 18 hores del dit dia en la Falla Poeta Emilio Baró-Enrique Ginesta de Benimaclet i la segona a les 20 hores, en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.

En sengles actuacions els dos grups feren patent la seua categoria, ballant el grup El Piló quatre cançons valencianes (Riberenca d’Almussafes, Jota d’Useres, Seguidilles de Llucena i la Sandinga), aixina com també unes cançons de Cant d’Estil Valencià al compàs de l’u i el dos i l’u i el dotze. L’Associació Cultural Valçaina, composta per un grapat de dolçainers i tabaleters, varen oferir un bon número de tocates per a dolçaina (Sant Blai Gloriós, Dolores de Munt, Zul, La Mumerota, Crida de la dolçaina, Tres fandangos i Foguera de Sant Ferran) i per a finalisar cadascuna de les actuacions els dos grups junts tocaren i ballaren el Fandango d’Ayora.

En abdós llocs foren molt celebrades estes actuacions pel públic assistent.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/W8orbh9PqCR98isU2″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens INTERCANVIS MUSICALS 2017″]Vore les imagens INTERCANVIS MUSICALS 2017[/su_button] [su_spacer size=»10″]