INTERCANVIS MUSICALS 2019

INTERCANVIS MUSICALS 2019

INTERCANVIS MUSICALS 2019

El dia 8 de juny es va celebrar, en l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, la XVI campanya de concerts d’Intercanvis Musicals que organisa l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, en la que intervingueren els Grups de Danses El Tossal, de Llíria i El Piló de Burjassot.
Obrí l’acte l’Escola de Tabal i Dolçaina El Piló, desfilant pel passadiç central fins l’escenari on tocaren un barrejat de passodobles valencians.

A continuació va actuar el Grup de Danses el Tossal ab la seua Rondalla interpretant Ball chafat de Crevillent, Arenilla de Benafigos, U d’Ayelo, Bolero vell d’Algemesí, Valencianes d’Albuixech i Jota de Llíria.

Tot seguit ho feren els grups de Danses, Rondalla i Cant d’estil El Piló, que interpretaren, Dotze i u de Canals, Fandango del tio Cardero d’Enguera, Bolero Enric Ortega d’Alberic, Fandango del tio Mario de Casas del Rei, Valencianes de L’Alcúdia i Ball de Quatre de Benigànim, entremig de les quals es van cantar albaes i cant d’Estil valencià.

Per a finalisar les actuacions els dos grups junts i les seues rondalles interpretaren la Jota de Benigànim.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/KGhNSBf8CZ2vB31x8″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens INTERCANVIS MUSICALS 2019 EL PILÓ»]Vore les imagens INTERCANVIS MUSICALS 2019 EL PILÓ[/su_button] [su_spacer size=»10″]