PRESENTACIÓ LLIBRE “L’ENSOMI DEL REI”

PRESENTACIÓ LLIBRE “L'ENSOMI DEL REI”

PRESENTACIÓ LLIBRE “L’ENSOMI DEL REI”

El dia 22 de juny, per la vesprada, va tindre lloc la presentació del llibre “ L’ensomi del rei”, del que és autor Jesús Moya i Casado, i que ha segut editat per recomanació del Jurat dels XXII Premis de Narrativa en Llengua Valenciana El Piló, de l’any 2020.

Va obrir l’acte el president d’El Piló, Josep Barat, per a presentar a l’autor i felicitar-se per haver editat este llibre, perque a part de la calitat lliterària que té, està escrit per un soci d’esta Entitat Cultural Valenciana El Piló.

A continuació prengué la paraula Oscar Rueda, en representació de l’editorial, per a significar que estava molt content per haver editat esta novela, històrica, pero molt imaginativa, que contribuïx a difondre la nostra història i ademés és de llectura fàcil per lo ben escrita que està i les situacions,
algunes desconegudes, que nos conta.

Tot seguit Jesús Moya va prendre la paraula per a significar que després de lo que ya s’havia dit abans, no podia dir res més, pero d’un modo distés i jocós, va anar desgranant anècdotes de les diferents etapes en que li va costar escriure’l, ya fea huit anys, pero l’havia oblidat en un calaix, fins que el va reprendre per a presentar-lo ad estos premis d’El Piló.
Després va repondre ad algunes preguntes que li feren els assistents i s’acaba l’acte firmant llibres adaquells assistents que el compraren.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/6RqcMMqH7rNEgfu57″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens PRESENTACIÓ LLIBRE “L’ENSOMI DEL REI”»]Vore les imagens
PRESENTACIÓ LLIBRE “L’ENSOMI DEL REI”[/su_button] [su_spacer size=»10″]