XV CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVIS MUSICALS

XV CAMPANYA DE CONCERTS D'INTERCANVIS MUSICALS

XV CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVIS MUSICALS

El dia 10 de Juny de 2018, va tindre lloc en l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot la XV Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, patrocinats per l’Institut Valencià de Cultura en la que van intervindre el Grup de Danses Quiqueries, de Valéncia i el Grup de Danses El Piló de Burjassot.

Va obrir l’acte la presentadora Mª Victòria Selma, la qual va fer una chicoteta escenificació del cant de “castanyes torrades” , en la que un component de Quiqueries ixqué ab una mesura de castanyes i abdós cantaren tota la cançó.

A continuació feu un chicotet resum de l’història del Greu de Ball Quiqueries, que interpretaren L’u del tio Mariano, Riberenca d’Almussafes, Seguidilles i Jota de Vallanca, Fandango de a tres, Valencianes de Carlet, Bolero de Guadassuar i Jota de Banyeres.

A continuació d’este grup, i després de fer un breu resum dc la seua història, va acturar el Grup de Danses El Piló de Burjassot, que interpretaren Ball de quatre de Benigànim, Valencianes d’Albal, Jota de Vinaròs, Bolero pla, Dotze i u de Canals i Fandango d’Ayora.

I per a finalisar els dos grups junts ballaren la Jota de Navaixes.

Totes les actuacions estigueren acompanyades per la Rondalla i el Grup de Cant d’Estil El Piló.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/phXs1QHRDHvbohC1A» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens XV CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVIS MUSICALS»]Vore les imagens XV CAMPANYA DE CONCERTS D’INTERCANVIS MUSICALS[/su_button] [su_spacer size=»10″]