VISITA A L’ASIL SEQUERA

VISITA A L'ASIL SEQUERA

VISITA A L’ASIL SEQUERA Y FALLA CRISTOFOL SORNI


El dia 12 de Març els grups de Cant d’Estil i Rondalla d’El Piló, giraren una visita a l’Asil Sequera de Burjassot, per a portar l’alegria als allí internats, tocant i ballant, acompanyats per un grup de ball de la falla Cristòfol Sorní. En una actuació que va durar quasi una hora van tocar música valenciana i popular, cantar Cant d’Estil i ballar balls valencians. Les persones allí asilades fruïren de l’actuació i moltes d’elles, al recordar les cançons, començaren a cantar-les, venint-los llavors a la memòria el seus temps de joventut.

Després es traslladaren a la carpa de la Comissió de Falla Cristòfol Sorní-Mestre Ferran Martí, on actuaren en l’homenage que esta falla fa tots els anys a .les persones majors de la seua barriada i per a finalisar dinaren una suculenta paella cuinada per fallers de la Comissió.

[su_button url=»https://goo.gl/photos/EqgFBhs75vQTDXzCA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les images EVENTOS»]Vore les imagens
VISITA A L’ASIL SEQUERA Y FALLA CRISTOFOL SORNI [/su_button]
[su_spacer size=»10″]