PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “MÉS ALLÀ DE LA FOSCOR”

EVENTOS EL PILÓ

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “MÉS ALLÀ DE LA FOSCOR”

El dimarts dia 15 de setembre va tindre lloc en un saló de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ubicada en el Monasteri de Sant Miquel dels Reis, la presentació pública de la novela guanyadora del XVIII Premi Federic Feases de novela dins dels XXI Premis de Narrativa en Llengua Valenciana El Piló, titulada “Més allà de la foscor” de la que és autor Miquelo Garcia Maldonado.

Obri l’acte Oscar Rueda per a fer una chicoteta exposició de lo que signifiquen estos Premis dins de la cultura autòctona valenciana, perque són una finestra oberta als escritors en la verdadera llengua valenciana.
A continuació prengué la paraula Pep Barat, president d’El Piló, per a donar les gràcies als assistents i fer un breu resum d’estos premis de narrativa que es venen convocant des de fa més de trenta anys.

Miquelo, l’autor de la novela, començà donant les gràcies a El Piló pel premi concedit a la seua novela i resumí breument perque l’havia escrit i el contingut de la mateixa.
A l’acabar l’acte es va procedir a la venda de llibres firmats per l’autor.
[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/sED2bd8ajyapxRxWA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “MÉS ALLÀ DE LA FOSCOR”»]Vore les imagens PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “MÉS ALLÀ DE LA FOSCOR”[/su_button]