SOPAR DE NADAL

SOPAR DE NADAL

El dia 18 de Decembre va tindre lloc en la seu social d’El Piló el tradicional Sopar de Nadal, que servix per a agermanar a tots els socis i simpatisants de nostra Associació Cultural Valenciana, en estes festes tan entranyables.

El sopar, al que concorregueren gran quantitat de socis i amics, va consistir en portar-se cadascú de sa casa l’entrepà o la fiambrera, segons el règim alimentici, i El Piló va posar lo que ací és conegut com la picadeta, o siga cacau, plats d’embotit i formage i coquetes salades, aixina com també la beguda, aigua, cervesa, vi valencià o refrescs. A l’acabar el sopar els assistents degustaren café o infusions acompanyats per licors, aixina com també torrons, anous i figues seques en el corresponent cava valencià.

Després els grups d’El Piló, Danses, Rondalla i Cant d’Estil i les escoles de Dolçaina i Tabal oferiren als presents una bona i extensa mostra del seu repertori, consistent en balls valencians, Cant d’Estil, albades, tocates de dolçaina i tabal, acabant l’actuació la Rondalla i l’Escola de Cant d’Estil cantant algunes nadalenques populars corejades pels assistents.

La velada, que fon molt amena, va servir per a tindre un contacte més directe entre els socis, parlar dels proyectes de futur i desijar-se bon Nadal i prosperitat per a l’any 2015.

[su_spoiler title=»Veure les imatges de l’esdeveniment» open=»yes» style=»fancy» icon=»folder-1″]

[/su_spoiler]