RESENTACIÓ DEL LLIBRE “AMANTS DE LA VERITAT”

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “AMANTS DE LA VERITAT”

El dia 16 de Decembre, a les 20 hores, va tindre lloc la presentació del llibre guanyador del Premi de Novela “Federic Feases”, del XXVI Concurs de Narrativa en Llengua Valenciana El Piló, titulada “Amants de la Veritat”, de la que és autor Zaït Moreno i Sánchez.

Va obrir l’acte el President d’El Piló, Josep Barat per a presentar al director de l’Editorial l’Oronella, Oscar Rueda, el qual feu una chicoteta introducció presentant a l’autor de la novela, Zaït Moreno.

Este prengué la paraula per a dir que s’havia atrevit a escriure esta novela perque des de jove li havia cridat l’atenció que uns mataren a uns atres per la seua forma de pensar, pero que n’hi havien atres que havien segut més tolerants i amants de la veritat. I en busca d’eixa veritat va recórrer terres de l’Orient on va dependre moltes coses que ha reproduït en este llibre.

Despuix va passar un video en el que figurava el caminar per una senda d’un buscador de novetats.

Acabat este el President d’El Piló es va dirigir al públic per a donar les gràcies per la seua assistència i demanar-li a Na Olga Camps, vicepresidenta de la Casa de la Cultura, a que nos dirigira unes paraules, la qual va dir que estava molt contenta d’haver acodit ad este acte per lo que significava per a Burjassot i va felicitar a El Piló per la seua dedicació a la cultura i a l’autor de la novela.

Per a acabar n’hi hagué un vi d’honor i la venda d’alguns eixemplars de la novela.

[su_spoiler title=»Veure les imatges de l’esdeveniment» open=»no» style=»fancy» icon=»folder-1″]

RESENTACIÓ DEL LLIBRE “AMANTS DE LA VERITAT”
RESENTACIÓ DEL LLIBRE “AMANTS DE LA VERITAT”
RESENTACIÓ DEL LLIBRE “AMANTS DE LA VERITAT”
RESENTACIÓ DEL LLIBRE “AMANTS DE LA VERITAT”
[/su_spoiler]