SOPAR DE NADAL 2017

SOPAR DE NADAL 2017

SOPAR DE NADAL 2017

El dia 21 de Decembre l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, va reunir en la seua séu social, a tots els socis i simpatisants que volgueren acodir per a oferir-los el tradicional Sopar de Nadal.

Sopar en faixa, que consistix que cadascú es porte de sa casa un entrepà, o les viandes dins d’una fiambrera els més delicats, per a menjar-se-les en bona harmonia en companyia de tots els assistents i al mateix temps conéixer-se millor per mig de les charrades que es formen en el sopar i després del mateix. Pero no tan sola es menja l’entrepà, sino que El Piló convidà als assistents a una picadeta prèvia consistent en degustació de formage, pernil, llonganiça seca, papes, cacaus i olives, aixina com també vi de la terra, cervesa, aigua i coca cola, per a regar el menjar i que no s’entravesse en la gola, i per a finalisar el sopar convidà també a torrons i dolcets de la terra, café, tallats, infusions i licors.

Després els Grups d’El Piló actuaren per als assistents, fent-ho en primer lloc l’Escola de Cant d’Estil, cantant varies cançons a l’estil del Cant Valencià i Albades; l’Escola de Dolçaina i Tabal, tocant varies peces en l’instrument nacional dels valenciansel; el Grup de Danses, junt al de la Rondalla, ballaren cançons del folclor valencià, i per a finalisar l’acte dos cantadores i un guitarra oferiren unes nadalenques que varen ser molt celebrades pels assistents.
La velada fon molt ben acollida pels socis, que mostraren la seua satisfacció per l’espectàcul oferit i per a acabar es despediren uns dels atres desijant-se bon Nadal i prosperitat per a l’any nou 2018.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/SB1aPyBiEZSkuzjE3″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens SOPAR DE NADAL 2017″]Vore les imagens SOPAR DE NADAL 2017[/su_button]
[su_spacer size=»10″]