ACUACIÓ CONTRA EL CANCER

ACUACIÓ CONTRA EL CANCER

ACUACIÓ CONTRA EL CANCER

El dia 10 de Decembre de 2017, els Grups d’El Piló, Danses, Tabal i Dolçaina, Rondalla i Cant d’Estil, actuaren en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot, en un acte organisat per la Federación de Casas originarias de Catilla-La Mancha de la Comunitat Valenciana, per tal d’arreplegar diners per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

L’actuació del Grups d’El Piló fon molt variada en cant i danses valencianes, fent les delícies del públic assistent en música oferida per l’Escola de Tabal i Dolçaina; Danses i Rondalla, en balls com dotze i u de Canals, Bolero pla, Riberenca d’Almussafes, Seguidilles de Llucena o Jota de Navajas i cançons valencianes d’Estil i Albades, presentant totes les actuacions Victòria Selma.

En el mateix acte també van actuar un trio infantil de violins i viola, la coral de la Casa de Castilla-La Mancha de Burjassot i la Rondalla La Amistat de Burjassot.

[su_spacer size=»10″]

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/JHpHyx7YIS2Y07dA2″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens ACUACIÓ CONTRA EL CANCER»]Vore les imagens ACUACIÓ CONTRA EL CANCER[/su_button]