SOPAR DE NADAL

SOPAR DE NADAL

SOPAR DE NADAL

El dia 22 de decembre l’Entitat Cultural Valenciana El Piló va obsequiar als seus socis en el tradicional Sopar de Nadal i despedida de l’any.

El dia 22 de decembre l’Entitat Cultural Valenciana El Piló va obsequiar als seus socis en el tradicional Sopar de Nadal i despedida de l’any, que va consistir, com sempre, en sopar en faixa, ficant El Piló els entremesos, formage, pernil. olives. papes i cacau, aixina com també la beguda, vi valencià, cervesa, refrescs, i després de sopar cafens, infusions, cremats i trencats, per a finalisar el copiós sopar en degustació de torrons i cava valencians .
Després d’acabar el sopar els assistents fruïren de les actuacions dels grups d’El Piló, Escola de Dolçaina, Cant d’Estil i Escola, Rondalla i Danses, que oferiren lo millor del seu repertori, sent molt ovacionades, acabant la nit en nadalenques tocades per la rondalla i cantades pels presents.
A resenyar que a mitat d’estes actuacions se li va fer un homenage a la nostra cantaora, Pepita Burguete, per la seua llarga trayectòria posant la seua ve al Cant d’Estil i al les danses, i que el grp de Cant d’Estil d’esta Entitat li va dedicar ad ella gran part de les cançons que cantaren.

[su_button url=»https://goo.gl/photos/nhsSyZcrS6kFNqPF7″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens SOPAR DE NADAL»] Vore les imagens
SOPAR DE NADAL[/su_button]
[su_spacer size=»10″]