DINAR I FESTIVAL DE NADAL

DINAR I FESTIVAL DE NADAL

DINAR I FESTIVAL DE NADAL

El dia 16 de decembre va tindre lloc en la sala polivalent del Centre Cultural Tívoli de Burjassot el tradicional Dinar-Festival que cada any celebra l’Entitat Cultural Valenciana El Piló per a commemorar, junt a socis i simpatisants, les pròximes festes de Nadal i Any Nou.

Participaren en l’acte tots els grups d’El Piló, Escola de Tabal i Dolçaina, Escola de Ball, Cant d’Estil, Grup de Danses i Rondalla, sent molt ben acollides les seues actuacions. música, cant ball i nadalenques, per part des socis i simpatisants assistents.

Acabades dels actuacions dels grups el president Josep Barat, prengué la paraula per a agrair a tots els grups, socis i directius el gran esforç que estan fent per a portar avant totes les activitats que esta Entitat està fent, Folclor Valencià, Concurs de Pintura, Premis de Narrativa, Jocs Tradicionals i Presentacions de Llibres, que tant prestigi nos estan donant dins del món cultural valencià.

A continuació va desijar a tots els presents un bon Nadal i feliç Any Nou i feu entrega de les estrenes als directors del diferents grups.

Per a finalisar l’acte els presents passaren a degustar una saborosa paella.