CONCERT FOLK EL CIGALO

CONCERT FOLK EL CIGALO

CONCERT FOLK EL CIGALO

El dia 4 de decembre un grup compost per quatre persones El Cigalo en dolçaina, Pedro en bandúrria, Mario en guitarra i Manolo en tabalet, oferiren un Concert de Folk titulat “Notes que venen i van”, en la sèu de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló.

Després d’una breu intervenció d’El Cigalo explicant lo que anaven a interpretar, comença ell mateix a tocar en la dolçaina una Rapsòdia de la terreta, composta per alguns trossos de cançons típiques valencianes. A continuació el quatre junts tocaren Vals número 1 de Tales; Nostalgic vals, Tarantella bella, Jota de la serra, Ball de plaça de Faura, Havanera (guitarra i bandúrria), Tarantela siciliana, Polka havanera de les Valls, Havanera de Tales, Havanera del tio Tieso, Els jagants de Morella i Ball d’Arenillas d’Almedíjar.

El concert fon molt celebrat pel públic assistent que ho manifestà ab molts aplaudiments a cadascuna de les actuacions, tal és aixina que demanaren que seguiren tocant, per lo que el quartet acabà tocant la Polka de Tales.