SOPAR DE NARRATIVA 2017

SOPAR DE NARRATIVA

SOPAR DE NARRATIVA 2017

El dia 12 de Maig va tindre lloc el tradicional sopar de narrativa i entrega dels Premis de Narrativa en Llengua Valenciana “El Piló”, celebrat en el Restaurant Trapemar de Burjassot, al que van assistir Na Olga Camps i Contreras, del PSOE, Regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de Burjassot; Sonia Casaus, portaveu del PP en l’Ajuntament; atres regidors del municipi; el diputat en Corts Valenciana per Cs, Toni Subiela; representants d’associacions cíviques i culturals; socis i simpatisants.

Obri l’acte el president d’El Piló Josep Barat per a donar la benvinguda a tots els presents, desijant-los passar un grata velada cultural i també gastronòmica, ya que tot seguit els assistents fruïren d’un suculent sopar servit pel Restaurant Trapemar.

Després del sopar es va procedir a la llectura dels micro-relats, que en foren sis, dels quals, per votació dels assistents, resultaren guanyadors en tercer lloc el titulat “En l’assunt del sobre, anem sobrats”, llegit per Vicent Ramon Calatayud; en segon lloc el titulat “La transformació”, llegit per Joan Romero i Moya, i en primer lloc el titulat “Les figues”, llegit per Mari Angels Garcia.

Durant la votació i reconte de vots dels micro-relats, Oscar Rueda va fer la presentació de les dos noveles premiades l’any passat, “Memòries d’un dolçainer” i “Vert i taronja”, donant una breu explicació de qui són els autors aixina com també un resum del contingut de cadascuna d’elles, recolzat per les paraules de Vicent Ramon Gil i Andreu i Lucas Grao i Silvestre, respectivament.

Després de l’entrega de guardons als guanyadors dels micro-relats, el President va procedir a llegir l’acta del jurat del X Premi de Teatre Josep Melià i Castelló, concedint el premi a l’obra titulada “El jardí de la nostàlgia”, de la que és autor Rafel Melià i Castelló, al que se li feu entrega de l’estàtua de bronze i el chec corresponent. Tot seguit va llegir l’acta del jurat del XVI Premi de Novela Federic Feases, en la que es concedix el premi a l’obra titulada “H4QRS-HACKERS” de la que és autor Agustí Zacarés i Romaguera, al que se li feu entrega de l’estàtua de bronze i i el chec corresponent, el qual feu un breu resum del contingut del seu llibre.

Tot seguit el President d’El Piló Josep Barat va parlar per a dir lo que signifiquen estos premis per a la cultura valenciana, ya que es movem en un ambient totalment hostil per part de les autoritats que nos governen, per lo que tots els defensors de l’autèntica Llengua Valenciana devem estar units per a lluitar per ella, per lo que animà als escritors en les normes d’El Puig presentaren obres ad estos premis, perque era molt important editar llibres en la nostra verdadera llengua. I per a finalisar, tornà a donar les gràcies a tots els assistents i els convidà a vindre a la pròxima edició.

Per a acabar l’acte dos components del Grup de Cant d’Estil, Mari Carme Benlloch i Mari Carme López, van cantar unes albades i cançons de Cant d’Estil dedicades a l’acte, acompanyades en dolçaina i guitarra per Pepe Torres.

Després es va procedir a la venda de les noveles de l’any passat, dedicades pels autors.

[su_button url=»https://goo.gl/photos/ugtz2M6XrzqdFC8M9″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens SOPAR DE NARRATIVA 2017″]Vore les imagens SOPAR DE NARRATIVA 2017[/su_button] [su_spacer size=»10″]