EXPOSICIÓ QUADROS GUANYADORS DE XLII CONCURS DE PINTURA EL PILÓ

 EXPOSICIÓ QUADROS GUANYADORS DE XLII CONCURS DE PINTURA EL PILÓ

EXPOSICIÓ QUADROS GUANYADORS DE XLII CONCURS DE PINTURA EL PILÓ

El dia 17 de novembre de 2023 va tindre lloc, en la sala A de la Casa de la Cultura de Burjassot, l’inauguració de l’Exposició de quadros dels artistes guanyadors del XLII Concurs Local de Pintura El Piló, I Bienal per a Pintors Locals, de l’any passat.

En la que n’hi havien penjats un total de 28 quadros, 21 de Josep Alabadí i Cabrelles, que en dit Concurs va obtindre el premi Gonzàlez-Vergara per la seua obra “L’involució i 7 de Rafael Santacreu i Díaz que en el dit Concurs va obtindre el premi Ciutat de Burjassot per la seua obra “Paisage quotidià”
En presència del Sr. Alcalde de Burjassot, atres Regidors de l’Ajuntament i públic assistent va obrir l’acte el president d’El Piló, Josep Barat, per a donar les gràcies a l’Ajuntament de Burjassot per deixar-nos estes instalacions, als dos pintors expositors i al públic assistent i dir que el motiu d’esta exposició no era atre que donar a conéixer als nostres pintors locals i animar-los a continuar pel camí mamprés.

A continuació també digueren unes paraules els dos expositors i el Sr. Alcalde, quedant inaugurada esta Exposició, que es podrà visitar lliurement fins al dia 1 de decembre, de dilluns a divendres de 8 a 21 hores.