VISITA VERGE PELEGRINA

VISITA VERGE PELEGRINA

VISITA VERGE PELEGRINA

El dia huit de febrer els grups d’esta Entitat El Piló, Danses, Tabal i Dolçaines Rondalla i Cant Valencià d’Estil, participaren en els actes organisats en honor de la Verge dels Desamparats, La Pelegrina, en la seua visita a Burjassot.

En el seu recorregut en processó des de l’iglésia de Sant Josep Obrer fins a la del Sagrat Cor de Jesús, estos grups no pararen de ballar, tocar i cantar, balls i cançons típiques del Folclor Valencià, i una vegada la Verge Pelegrina dins l’iglésia del Sagrat Cor, un soci d’esta Associació Cultural li va recitar una molt emotiva poesia. Al dia següent també participaren en la missa que es feu en l’iglésia del Sagrat Cor i després acompanyant-la fins al cementeri, on també ballaren, tocaren la dolçaina i tabals i cantaren, fins que la Verge ixqué del cementeri i se l’emportaren cap a l’Asil Sequera.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/32Y7FHGPmhoseVZQ6″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»5″ icon=»icon: camera» onclick=» » title=»Vore les images VISITA VERGE PELEGRINA»]Vore les imagens VISITA VERGE PELEGRINA[/su_button]