Tripresentacio de llibres

Tripresentacio de llibres

Tripresentacio de llibres. El dia 3 de Decembre es va celebrar en la nostra sèu social l’acte de presentació de tres llibres de l’editorial Mosseguello, que només edita llibres escrits en la llengua valenciana, normes d’El Puig.

En primer lloc prengué la paraula Lluís Gómez per part de la firma editorial, el qual explicà perque es presentaven els tres llibres i quina era la finalitat. Va comentar que el primer “El retrat de Dorian Gray”, d’Oscar Wilde, havia segut traduït a la llengua valenciana per tal de que es pogueren llegir en esta llengua obres clàssiques de la lliteratura universal.

Després l’escritora Llúcia Gonzàlez va presentar el llibre “18 vides per a somiar”, segon llibre escrit per ella mateixa dient que és un recull de 18 històries per a anar-se’n a dormir puix estan basades en uns somis que té la protagonista del llibre i que faran que vixcam les aventures més dispars i sorprenents, fantasmes, jagants, lladres, etc., ya que són somis que contínuament tenim els humans, encara que després no se’n recordem.

A continuació Juli Moreno va presentar el llibre “50 anys de reflexions valencianistes” dient que és un resum de 50 escrits on es combinen l’exposició, la crítica o les sugerències sobre els més diversos temes culturals, socials o polítics dels valencians. Estos escrits són les editorials dels 50 últims bolletins del Rogle Constantí Llombart de Cultura Valenciana, per lo que feu un chicotet resum de per que naixqué El Rogle, els seus fins i la seua trayectòria fins hui.

Totes les presentacions estigueren ilustrades ab diapositives i es va tancar l’acte ab la firma d’eixemplars als compradors.

[su_spoiler title=»Vore les images: Tripresentacio de llibres» open=»no» style=»fancy» icon=»folder-1″]

Tripresentacio de llibres
Tripresentacio de llibres
Tripresentacio de llibres
Tripresentacio de llibres
Tripresentacio de llibres
Tripresentacio de llibres
Tripresentacio de llibres

[su_button url=»https://picasaweb.google.com/110402207430499649241/» target=»blank» style=»flat» size=»1″ icon=»icon: camera» title=»ver imagenes»]Vore les images en Web Picasa[/su_button]

[/su_spoiler]