RESENYA VIII VELADA CULTURAL- RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

RESENYA VIII VELADA CULTURAL- RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA

El dia 10 de Juny va tindre lloc, en la Casa de la Cultura de Burjassot, la VIII Velada Cultural El Piló, en la que es va donar compliment a la 38 campanya de la Diputació Provincial de Valéncia “Retrobem la nostra Música”. pels grups de Danses, Rondalla, Dolçaines i Cant d’Estil. “El Piló”

En primer lloc actuà la Colla de Dolçaines i Tabals que interpretaren Bolero pla, Vicente Roig, Passodoble Carmencin i Pupurri tradicional i a continuació varen actuar els demés grups, Danses i Rondalla que interpretaren Jota de Vinaròs (al sò de la dolçaina), Bolero pla, Ball de quatre de Benigànim, Valencianes de l’Alcudia, Fandango d’Ayora i la Sandinga. Entre mig d’este danses va actuar el grup de Cant d’Estil interpretant Albaes i Cant Valencià.

La velada, que va durar més d’una hora, va ser presentada ab el mestrage que la caracterisa per Mª Victòria Selma, i cada actuació va ser premiada en efusius aplaudiments del públic que omplia la sala.

[su_button url=»https://goo.gl/photos/rPouapxA2vSiFXsaA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens EVENTOS»]Vore les imagens
EVENTOS RESENYA VIII VELADA CULTURAL- RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA[/su_button]
[su_spacer size=»10″]