RESENYA CONCERT TRES FEM FESTA

RESENYA CONCERT TRES FEM FESTA

RESENYA CONCERT TRES FEM FESTA

El dia 10 de novembre, organisat per l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, ab la colaboració de l’Associació Cultural de Tabal i Dolçaina “El Cigalo i Amics”, va tindre lloc en la nostra sèu social, l’actuació del trio Tres Fem Festa en el Concert titulat “Melodi Dolçaina Pop” (melodies de sempre).

El trio compost per Josep Lluís Sanz “El Cigalo”, a la dolçaina; Remigio Gasó, dolçaina i clarinet; i Vicent Perucho, percussió, va interpretar un total de quinze tocates, entre melodies conegudes per tots els presents, com “quizas, quizas, quizas”, “pequeña flor”, la vida és bella o “resistiré”; valencianes; pupurris de cançons del Beatles, passodobles, jotes i boleros. I inclús s’atreviren a interpretar un Fox improvisat, demostrant d’esta manera lo que va dir El Cigalo en la presentació de l’acte, la dolçaina, eixe instrument valencià per excelència, no tan sols servix per a tocar en les processons i les dansaes, sino que també és apte per a tocar qualsevol cançó.

Tal fon l’èxit del concert, que al finalisar els assistents alçant-se en peu, vitorejaren als interpretes demanant-los insistentment “una atre”, “una atra”.
Davant l’insistència del públic, el trio va interpretar l’havanera La Paloma i la cançó Valéncia de Padilla, que foren corejades els presents.

Per a finalisar l’acte prengué la paraula Josep Barat, president d’El Piló, per a agrair al trio Tres Fem Festa, els moments tan agradables que nos havien fet passar tocant eixe instrument tan nostre com és la dolçaina, aixina com també al públic per la seua presència.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/aSfYdSeG2GxWVeqX8″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens RESENYA CONCERT TRES FEM FESTA»]Vore les imagens RESENYA CONCERT TRES FEM FESTA[/su_button]
[su_spacer size=»10″]