PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL FILL DEL FOLL”

El dia 29 de Giner de 2015, a les 20 hores, va tindre lloc en el local social d’El Piló la presentació del llibre d’Antoni Ruiz Negre “El fill del foll”.


PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL FILL DEL FOLL” Davant de la numerosa assistència va obrir l’acte el President d’El Piló, Josep Barat per a agrair la seua assistència als presents i dir que este acte era el primer de la serie que El Piló tenia programats fins al més de Juny, entre presentacions de llibres i charrades sobre temes valencians.

Després va parlar el director de l’editorial Mosseguello, el qual explicà els motius que li havien dut a publicar este llibre, i a continuació, Aureli López feu una extensa presentació de l’autor, ficant especial atenció en la qualitat i bellea lliterària de l’autor aixina com també de la capacitat que té per a escriure, puix entre obres de teatre, ensajos, relats o diccionaris, en té fets quasi un centenar, dels quals cinquanta s’han editat.

Tot seguit va prendre la paraula l’autor, Antoni Ruiz Negre, per a explicar que li havia portat a escriure este llibre, que és un recull de relats que té com a finalitat entretindre, divulgant estampes i experiències d’un passat vixcut per ell, del qual van quedant arrere recorts que és bo es mantinguen en la memòria com un cabal, sino històric, si almenys íntim i casolà, digne de ser conegut pels amants de nostres fets i costums. Seguidament va llegir un dels relats continguts en el llibre i a l’acabar fon molt aplaudit pels presents.

Despés de contestar ad algunes preguntes dels assistents es va procedir a la venda de llibres firmats per l’autor.

[su_spoiler title=»Veure les imatges de l’esdeveniment» open=»yes» style=»fancy» icon=»folder-1″]

[/su_spoiler]