PREMIS XLI CONCURS NACIONAL DE PINTURA EL PILÓ – I BIENAL

 PREMIS XLI CONCURS NACIONAL DE PINTURA EL PILÓ – I BIENAL

PREMIS XLI CONCURS NACIONAL DE PINTURA EL PILÓ – I BIENAL

El dia 15 de setembre es va celebrar en la sèu de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, l’entrega del premi al guanyador del XLI Concurs Nacional de Pintura El Piló-I Bienal de Burjassot, aixina com també l’inauguració de l’exposició de les obres seleccionades entre totes les presentades.

L’acte començà ab unes paraules del president d’El Piló. Pep Barat, per a agrair la presència al numerós públic allí congregat, aixina com també a tots els artistes que havien presentat les seues obres.
El Premi va recaure en l’obra titulada “ Sublime: gran tronco “ de Alberto Biesok, pero no obstant sent este premi únic, el Jurat va prendre la decisió, per la calitat de les obres, de concedir Menció d’Honor a la titulada “Portrait-2 pensa en verd“ de Guillermo Ferri i Soler; la titulada “Soñando un mundo“ de Maria del Mar Moya i Toledo i a la titulada “Neurona“ de Carles Salvador i Almenar.

Després de l’entrega dels guardons prengué la paraula la Regidora de l’Ajuntament de Burjassot, Estefania Ballesteros, per a felicitar als guardonats i agrair a l’Entitat El Piló per l’esforç que fa anys darrere any per a conservar i difondre la cultura valenciana.

Per a finalisar l’acte prengué la paraula Pep Barat, president d’El Piló, per a felicitar als premiats, a l’Ajuntament de Burjassot pel seu recolzament ad este Concurs de Pintura aixina com també a la Directiva d’El Piló i al Jurat, perque sense ells no seria possible este Concurs. Tot seguit va llegir el contingut de la presentació que figura en el Catàlec per a reivindicar tot lo que en ell es diu, entre atres coses que Burjassot necessita un Centre on es puguen reunir els jóvens de Burjassot per a expondre les seues inquietuts i propondre solucions, aixina com també que albergara un Museu Etnològic, on estigueren expostes totes les coses típiques del nostre poble. I per a acabar declarà inaugurada l’exposició dels quadros seleccionats, exposició que estarà oberta al públic en la sèu d’El Piló, carrer Dr. Moliner, 10 de Burjassot, en dies laborals de 18 a 21 hores, fins al dia 30 d’octubre.

Foren molt aplaudides les paraules del president pel públic assistent que a continuació es dedicà ocservar detingudament els quadros fent comentaris sobre els mateixos.

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/nUziSbGDRXYS5kJKA» target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens PREMIS XLI CONCURS NACIONAL DE PINTURA EL PILÓ – I BIENAL»]Vore les imagens
PREMIS XLI CONCURS NACIONAL DE PINTURA EL PILÓ – I BIENAL[/su_button] [su_spacer size=»10″]