AUDICIÓ TABAL I DOLÇAINA

AUDICIÓ TABAL I DOLÇAINA - EVENTS EL PILÓ

AUDICIÓ TABAL I DOLÇAINA

El dia 1 de juliol de 2023, va tindre lloc en la sèu de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló, el concert oferit per la Colla i Escola de Tabal i Dolçaina El Piló, baix el títul de “Festa i Dolçaina” , que va tindre dos actes ben diferenciats.

Un primer en el que El Cigalo i Remigio van interpretar en les dolçaines cançons reconegudes pels assistents com: ¡Oh Carol!- La vida es bella- Il mondo- Mixt del cha, cha, cha- Mixt de balada- Fox trot- Bésame mucho- Tu serás mi baby- Mixt de Nino Bravo- Bolero tres palabras.
El segon acte corregué a càrrec de l’Escola de Dolçaina El Piló, acompanyats per Tabal, que interpretaren : Fet aposta (popular)- Correguda de galls (Morella)- Benicalaper dolçainer (Pepe Yuste Mama, dedicat a Ernest Lluc)- Cap de Creu (Manuel Rius)- Dansa de sant Joan (A. R. Garcia)- Valencianes (popular)- Maika (Paco Blasco)- Vals melòdic (popular)- Benedusser (J.M. Chornet).
El Cigalo, que explicava les tocates que s’anaven a tocar, també aprofità l’ocasió per a fer una alabança dels nous membres de l’Escola de Dolçaina, dient d’ells que eren uns magnífics alumnes, puix en tan sols huit mesos havien deprés a tocar, sent que alguns d’ells havien entrar sese coneixer una dolçaina.
La velada fon molt entretinguda i el públic assistent ho va demostrar aplaudint fortament al final de cadascuna de les tocates.