ACTUACIÓ EN SELLENT

ACTUACIÓ EN SELLENT

ACTUACIÓ EN SELLENT

El dia 16 de Setembre els grups d’El Piló, Danses, Rondalla, Cant d’Estil i Tabal i Dolçaina feren una actuació en la Casa de la Cultura de Sellent (Valéncia), organisada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de dita població.

Va obrir l’acte el Cant d’Estil cantant a l’estil de l’u i dotze, per a donar les gràcies als assistents per acompanyar-nos i desijant-los que passaren una bona velada, i a continuació la presentadora Victòria Selma feu un resum de l’història d’El Piló i una semblança de lo més típic de Sellent.

Tot seguit, les Danses, van ballar una dansà al compàs de les dolçaines, per a continuar ballant acompanyades per dolçaines o rondalla La jota d’Useres i L’u del tio Mariano. Cantinuà el Cant cantant dos albaes i dos cançons valencianes d’estil, per a donar pas una atra vegada a les Danses i Rondalla que ballaren Ball de Quatre de Benigànim, Fandango d’Ayora i Bolero pla de la Llosa de Ranes. Tornà el Cant en dos albaes i una riberenca, donant pas atra vegada a Danses i Rondalla que ballaren Jota de Vinaròs, Valencianes de l’Alcúdia, Seguidilles de Llucena, per a acabar en La Sandinga d’Alacant. En el preàmbul de cada ball la presentadora fea un chicotet resum de lo que este significava.

La velada que durà poc més d’una hora va ser molt entretinguda i els assistents fruïren molt d’esta velada de folclor valencià, lo que es notava en els quantiosos aplaudiment que donaven al final de cadascuna actuació

[su_button url=»https://photos.app.goo.gl/Z4XDGijrKLiloUKm1″ target=»blank» style=»flat» background=»#ce1010″ size=»8″ icon=»icon: camera» title=»Vore les imagens ACTUACIÓ EN SELLENT»]Vore les imagens ACTUACIÓ EN SELLENT[/su_button] [su_spacer size=»10″]