EUROPEADE HELSINGBORG 2015

EUROPEADE HELSINGBORG 2015

EUROPEADE HELSINGBORG 2015. Un any més el nostre Grup ha viajat a l’Europeade de l’any 2015, celebrada en la ciutat d’Helsingborg (Suècia). I estos tretze dies de viage se nos han fet curts perque ho havem passat de lo més be, per la gran harmonia que n’hi ha hagut entre tots els components del Grup.

Eixírem de Burjassot el dia 1 d’Agost i vam fer escala i hostage en les ciutats de Lyon, Luxemburg i Hamburg, les que visitèrem, abans d’aplegar a Helsingborg el dia cinc on es vàrem inscriure i nos indicaren l’hostage.

Al següent dia (dijous), el nostre Grup actuà pel matí en dos llocs de la ciutat, un en el centre i un atre en els jardins del Museu Arqueològic. I per la vesprada, en l’acte d’inauguració en l’Helsingborg Arena, el Grup d’El Piló actuà junt als grups Popular de Quatretonda i Repicó de Manises. Totes les actuacions foren molt ovacionades pel públic assistent.

El Divendres, dia dia 7, pel matí es dedicàrem a visitar els llocs emblemàtics de la ciutat i per la vesprada fon la desfilada pel centre de la ciutat de tots els grups participants, 257 de tota Europa, sent esta d’una vistositat extraordinària per la riquea i colorit de les distintes indumentàries dels grups. Ya per la nit i en l’Institut on s’estajàvem junt a huit grups més, férem una paella valenciana de la que menjaren més de 120 persones, després de lo qual els músics dels distints grups amenisaren la velada fins la matinada.

El Dissabte dia 8, dos membres del nostre Grup acodiren a la recepció oficial de tots els grups, que es feu en l’Ajuntament d’Helsingborg, on els van rebre el Sr. Alcalde de la ciutat i els Presidents del Comité Internacional i del Comité Organisador de l’Europeade, sent obsequiats ab una copa de cava i firmant en el llibre de l’Europeade.

El Dumenge dia 9 mamprenguérem el viage de tornada, visitant les ciutats de Colonia, Dijon i Montpellier, per a arribar a Burjassot el dia 13 a les 17 hores.
En conclusió, un viage per a repetir-lo o emmarcar-lo.

[su_spoiler title=»Vore les images de EUROPEADE HELSINGBORG 2015″ open=»yes» style=»fancy» icon=»folder-1″]

[/su_spoiler]

EUROPEADE HELSINGBORG 2015